Rätt utrustad för Pokémon Go

Ända sedan mobilspelet Pokémon Go kom år 2016 har det varit otroligt populärt. Har du spelat sedan 2016 och kanske tröttnat så finns det anledning att börja igen. Nu kan du gå ända upp till level 40 i spelet, det finns massor av nya pokemons att fånga och dessutom många nya funktioner i spelet med bl.a. online battles mot andra spelare, Team Rocket i ballonger och mycket mer.

 

Just nu är också Pokémon Go extra coronaanpassat så att du lättare når gym och pokestops på avstånd. Du kan även raida hemifrån genom s.k. remote raid passes. För att kunna köpa dessa måste du dock placera Pokémon i gym precis som vanligt.

Har du aldrig spelat Pokémon go så är det dags att börja nu! Oavsett om du gillar att bara samla de oftast ganska gulliga eller coola monstren eller om du vill träna dina monster i gymstrider, raider eller mot andra spelare så har du verkligen något spännande och roligt att se fram emot. Särskilt nu i det trista gråvädret som råder i stora delar av Sverige är Pokémon utmärkt för att få dig att förbättra hälsan genom att komma ut på promenad och kanske få lite dagsljus.

Utrusta dig för Pokémon go

För att kunna spela Pokémon Go utan problem är det bra att börja med att klicka in på Teknikdelar.se så att du är rätt utrustad. Förutom en smarttelefon (både Android och iPhone fungerar) behöver du en eller flera bra powerbanks och sladdar. Köp gärna robusta laddare med bra kraft så att du slipper gå hem precis när en raid startar.

Eftersom Pokémon go kräver att du rör på dig är det bra om din telefon har ett bra och stöttåligt skal och gärna även ett skärmskydd. Det är lätt hänt att tappa telefonen när du springer för att hinna in i en raid eller när det småregnar lite så att telefonen blir halare än vanligt.

Hos Teknikprylar.se hittar du även en reflexväst som gör att du syns i trafiken och är säker om du skulle råka ha lite för mycket fokus på skärmen istället för omgivningen. Är du ute i naturen och jagar Pokémon kan det även vara praktiskt med en varm mössa med inbyggt LED-lampa. Då ser du alla rötter, stenar, isfläckar eller vattenpölar och du kan njuta av spelet utan att ramla omkull i vintermörkret.