Fartfyllda bilspel

Det finns gott om riktigt häftiga bilspel både på dator och konsol. Det är dock svårslaget att spela PS5 på storbilds-TV. Många av de coolaste bilspelen har dessutom riktigt bra musik. Här kan du läsa mer om Asphalt 9 och Need For Speed.

Inte sällan sträcker sig bilintresset utanför spelets värld. Många vill äga en riktigt stark och snabb bil, även om det inte är tävling som gäller. Med en begagnad Ford laddhybrid från holmgrensbil.se får du en riktigt prisvärd bil som inte bara tar dig dit du vill utan också sparar dig pengar på drivmedel. Med mer pengar över i plånboken efter att ha satsat på en laddhybrid från Ford kan du lägga mer pengar och tid på dina tv-spel.

Asphalt 9

Spel som Asphalt 9, Nitro nation online och den populära serien Need for Speed håller dig fängslad med maximal acceleration, tävlingar, nitro och utmanande banor. Du har också möjlighet att avancera och bli racingstjärna. Förutom att öppna upp nya banor och stajla dina bilar som du vill kan du även spela med andra i multiplayerläge eller spela på egen hand i story mode. Du kan även köra bil i Fortnite om du känner för det, men då måste du ha vapnet redo eftersom du befinner dig i Battle Royale.